Vlaamse ‘We Will Rock You’ wegens succes verlengd

Alleen maar goed nieuws vanuit de Stadsschouwburg in Antwerpen. De Vlaamse versie van de musical We Will Rock You is wegens succes verlengd tot en met 9 oktober. Ook is We Will Rock You in Nederland maar liefst vier maal genomineerd voor een Johnny Kraaijkamp Musical Award. Marjolein Teepen (Scaramouche) is genomineerd voor een Award in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical. Naast Tim Driesen, Goele De Raedt en Karel Deruwe schittert Marjolein nu in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Ook is de rockmusical genomineerd in de categorieën Beste Geluidsontwerp (Bobby Aitken), Beste Liedteksten (Queen) en Beste Muziek/Arrangementen (Queen).

De belangstelling voor de musical is na de enthousiaste recensies op deze fantastische musical alleen maar toegenomen. ‘Vlaamse ‘Freddie Mercury’ Tim Driesen speelt Antwerpen plat’ (Gazet van Antwerpen), ‘We Will Rock You palmt Antwerpen in’ (Het Belang van Limburg) en ‘Vlamingen Rocken door!’ (Musical Reports) zijn enkele veelbelovende uitspraken die verschenen in de pers.

In de rockshow We Will Rock You staan de 25 grootste hits van de legendarische band QUEEN centraal. De show ging op 1 september in première en ontving lovende kritieken. In We Will Rock You volgen we Galileo (Tim Driesen) die zich verzet tegen het regime van Killer Queen (Goele De Raedt). Zij heeft alle door mensen gemaakte muziek, op echte instrumenten, verboden. De enige muziek die wordt toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Galileo en Scaramouche (Marjolein Teepen) komen samen met een groep jongeren, de Bohemians, hiertegen in opstand en gaan op zoek naar het laatste instrument op Planeet e-Bay.

Voor meer informatie over We Will Rock You en kaartverkoop: wewillrockyoudemusical.be

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies