Hugo Haenen met hersenontsteking in het ziekenhuis

Hugo Haenen ligt sinds vorige week in het ziekenhuis wegens een ontsteking aan zijn hersenweefsel. De ontsteking is veroorzaakt door een virus en heeft ervoor gezorgd dat Haenen momenteel de repetities van de musical Droomvlucht mist.

“Hij maakt het naar omstandigheden goed”, laat een woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties weten. “Het is goed te behandelen en hij is goed bij kennis en bij geest”.

Het is momenteel nog maar de vraag of Haenen op tijd herstelt om op 9 oktober op de première van Droomvlucht  de rol van elfenkoning Oberon te spelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies