M-Lab gaat in gesprek over toekomst van de musical

M-Lab, het podium voor ontwikkeling van nieuw Nederlands muziektheater, heeft de afgelopen maanden teruggeblikt op 50 jaar musical in Nederland. Per decennium is een bijzondere, kenmerkende productie uit die betreffende periode gepresenteerd. Het Festival 50 jaar musical in Nederland wordt op maandag 26 september aanstaande afgesloten met M-Lab in Gesprek: een ‘ronde tafel gesprek’ over de toekomst van musical. Want waar staat de musical over 50 jaar?

M-Lab heeft de functie zijn artistieke licht te laten schijnen op het genre musical. Met visie, knowhow en daadkracht. Sieta Keizer, artistiek leider van M-Lab, onderzoekt met M-Lab in Gesprek de positieve en nieuwe ontwikkelingen in de sector met de hulp van diverse gerenommeerde deelnemers. Het wordt een avond waarin experts en liefhebbers uit de musical- muziektheatersector met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van musical en muziektheater. 

Kaarten zijn voor €9,50 te koop via www.m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies