The Wild Party: Feestend het land door

Vandaag (16 september 2011) is de dansmusical The Wild Party na 3 jaar van afwezigheid weer te zien. De eerste try-out wordt gespeeld bij M-Lab, het theater waar de voorstelling 3 jaar geleden in première ging. De bijna volledig nieuwe cast beleeft haar première in het DeLaMar op 19 september om vervolgens al feestend het land door te gaan. Musical Reports sprak tijdens de repetities met de regisseur en enkele castleden.

Wat: The Wild Party
Wie: Oa. Ara Halici, Ellen Evers, Vera Mann, Ivo Chundro & Gino Emnes
Waar: M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 31 augustus 2011 (repetitie)
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies