Anne Who? brengt Conny Stuart even terug tot leven

Anne van Rijn zit op de bovenste etage van de Bijenkorf op de dag dat actrice zangeres en musicalster Conny Stuart is overleden, Conny Who? Anne van Rijn laat het publiek op haar eigen en persoonlijke manier het publiek (opnieuw) kennis maken met Conny Stuart.

Wat: Conny Who?
Wie: Anne van Rijn
Waar: Bellevue Theater, Amsterdam
Wanneer: 14 september 2011 (voorpremière)
Door: Jouke van Buuren

Anne van Rijn vertelt op haar eigen en persoonlijke manier over haar leven, het leven van Conny Stuart. Conny Stuart is vorig jaar op 96-jarige leeftijd overleden. De groep theaterliefhebbers die Conny Stuart niet live hebben zien stralen wordt dan ook steeds groter. De titel Conny Who? lijkt dan ook niet uit het niets gegrepen. Stuart was onder andere te zien in vele musicals van Annie M.G. Schmidt. Dit prachtige repertoire mag ook van Rijn in haar voorstelling laten horen.

Het publiek maakt kennis met beide dames en men ziet de verschillen en overeenkomsten tussen van Rijn en Stuart. Van Rijn vertelt vooral een komische manier haar verhaal. De sketches die ze zelf schreef zijn hilarisch en herkenbaar. Het publiek geniet zichtbaar van de Annie M.G. Schmidtliedjes die heerlijk worden vertolkt door Van Rijn en haar band.

Anne van Rijn weet op een vermakelijke en boeiende wijze haar verhaal en het verhaal van Conny Stuart te vertellen. Met behulp van eigen sketches en de muziek van Annie M.G. Schmidt is het een heerlijke avond om (opnieuw) kennis te maken met Conny Stuart.

Bekijk hier de video gemaakt door Musical Reports op de Uitmarkt 2011.

Bekijk HIER de foto’s gemaakt door Musical Reports op de Uitmarkt 2011.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies