Cast Daddy Cool blij met winnaars ‘My Name Is…’

Zaterdagavond speelde zich in de studio’s in Hilversum de zinderende finale van de talentenshow ‘My Name Is…’ af. De finale werd gewonnen door Isabel (Christina Aguilera) en Kiki (Natasja Bedingfield). Onder toekijkend oog van juryleden Albert Verlinde, Kelly Pfaff, Do en Ralf Mackenbach stemde het Nederlandse publiek in volle overtuiging voor beide kandidaten. De winnaars van ‘My Name Is…’ gaan naar huis met een gastoptreden in dansmusical Daddy Cool.

Afgelopen woensdag maakten alle finalisten al even kennis met de cast en het decor van Daddy Cool. “Ik ga nu nog harder mijn best doen! Wat een gave voorstelling”, aldus Isabel. En het heeft gewerkt, want vanaf eind november is .. samen met .. voor het eerst te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Daarna zullen ze nog te zien zijn in Theater Orpheus in Apeldoorn, het Chassé Theater in Breda en het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Albert Verlinde, jurylid van ‘My Name Is…’ en tevens producent van Daddy Cool, is trots en blij met de winnaars. “Wat een talent! En wat een fijn vooruitzicht dat ze ‘Daddy Cool’ in een aantal theaters een extra dimensie komen geven”, aldus Verlinde. Ook hoofdrolspelers Kim­‐Lian van der Meij en Ruben Heerenveen zijn blij met de winnaars. “Ik denk dat dit enorm leuk kan worden! Club Rasputin krijgt ineens een hele andere lading”, aldus de stralende Heerenveen.

‘Daddy Cool’ is een nieuw theaterspektakel gebaseerd op de wereldberoemde hits van Boney M en hun geestelijk vader Frank Farian. Deze hitsongs vormen de rode draad in een nieuw geschreven verhaal dat met beide benen in de Nederlandse geschiedenis staat. Hoofdrollen worden vertolkt door Kim-­‐Lian van der Meij, Ruben Heerenveen, Anne-­‐Mieke Ruyten, Jetty Mathurin en Joanne Telesford.

De winnaressen zijn te zien in de volgende theaters: Stadsschouwburg in Antwerpen (22 en 23 november), het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam (13 tot en met 18 december), Schouwburg Orpheus in Apeldoorn (20 tot en met 26 december) en het Chassé Theater in Breda (27 tot en met 30 december).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies