Cast Jungle Book de musical is klaar voor de première

Na driekwart jaar voorbereidingen is het bijna zover… Aanstaande zaterdag gaat Jungle Book de musical  in première in het Fulcotheater, te IJsselstein. Na musicals als Pocahontas en De Klokkenluider is het de zevende productie van FanWork. “Met enorm veel vertrouwen gaan we de première tegemoet. Jungle Book is een fantastische, vrolijke en swingende voorstelling die leuk is voor het hele gezin,” aldus Wouter Blijleven, creatief eindverantwoordelijke van de musical. De voorstellingen in IJsselstein zijn uitverkocht. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstellingen in Baarn, Barneveld, Hoofddorp en Nieuwegein. Kaarten kosten € 17,-. Meer informatie en reserveren via 030-6866911 en www.fanwork.nl/junglebook.  

Jungle Book de musical is een swingende, vrolijke musical met vrolijke beren, wijze panters, gemene tijgers, domme aasgieren, kleurrijke apen en natuurlijk het mensenjong Mowgli. De jonge Mowgli heeft wel een hele aparte opvoeding gehad, hij is namelijk opgevoed door een  wolvenfamilie. Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten.  Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij de vreemdste dieren! Als, na een aantal jaar, Shere Khan terug in de jungle is gaat Mowgli op zoek naar zijn ware volwassenheid en moet hij een keuze maken tussen zijn leven in de jungle en dat in het mensendorp.

Ook dit jaar is de musical weer een geheel eigen productie van FanWork. De muziek is dit jaar gecomponeerd door Rhody Matthijs. Script: Wouter Blijleven. Regie: André van Hest, Zangcoach: Bente van den Brand, Choreografie: Regi Severins. 

Bij FanWork volgen ruim 600 kinderen en jongeren wekelijks musicallessen. In Jungle Book de musical speelt het grootste musicaltalent van FanWork (13 t/m 21 jaar). Deze jongeren maken deel uit van de Talent Group. De afgelopen jaren zijn velen van hen aangenomen op diverse vakopleidingen zoals de Frank Sanders Akademie, Willem Nijholt Academie, Fontys en diverse conservatoria. Iedere zaterdag krijgen de jongeren 6 uur les van André van Hest (regisseur), Bente van den Brand (zangcoach) en Regi Severins (choreografie). Deze drie docenten stonden zelf professioneel op de planken in musicals als Tarzan, Ciske de Rat, Jesus Christ Superstar, Footloose, Hairspray en vele andere professionele musicals.

 Jungle Book de musical is in september, oktober en december te zien in diverse theaters in de Randstad.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies