31 vrachtwagens vervoeren Wicked decor

Een recordaantal van 31 vrachtwagens, met daarin het decor van de hitmusical Wicked, rijdt de komende dagen naar het AFAS Circustheater in Den Haag. De eerste 15 vrachtwagens vertrokken gistermiddag al richting het theater.

De aankomende weken maakt het theater zich klaar voor de komst van Wicked, die vanaf 26 oktober exclusief te zien is in het AFAS Circustheater in Den Haag. De première is op 6 november.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies