Geronimo zet zijn tent op in het Amsterdamse Bos

Na vele Vlaamse kinderen vermaakt te hebben met zijn eigen Muisical stapte de avontuurlijke schrijvers muis Geronimo Stilton onlangs de grens over. Geronimo tourt de komende maanden met Fantasia de Gi-Ga-Grote Muisical door Nederland. Woensdag 21 september vierde Geronimo onder toeziend oog van vele enthousiaste kinderen, waaronder prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane van Oranje Nassau, een première feestje. 

In deze muisical neemt Geronimo Stilton het publiek mee op avontuur. Hij heeft het maar druk, druk, druk met zijn krant “De wakkere muis”. Dan ontsnapt Geronimo middels zijn fantasie aan de drukte. Hij reist af naar Fantasia.  Daar gaat hij samen met Prulletje Prulschrijver op reis door de Zeven Rijken met als doel om de feeënkoningin Florina te redden. De tocht verloopt echter niet zonder gevaren: zo komen Geronimo en Prulletje voor verschillende obstakels te staan waaronder Strega de heks. 

Net als de Vlaamse kinderen zijn ook de Nederlandse kinderen van de eerste tot de laatste minuut geboeid door het spannende avontuur van deze wereldberoemde muis. De prinsesjes genoten onder toeziend oog van hun moeder Prinses Maxima zichtbaar. Geronimo mocht na afloop van deze feestelijke voorstelling dan ook een koninklijk applaus ontvangen. 

Fantasia is voor de kinderen een heerlijke middag uit. Bekende personages uit de Geronimo Stilton boekenreeks komen tot leven in een spookjesachtig decor. De vrolijke liedjes maken de voorstelling helemaal af (lees hier het report dat Musical Reports eerder schreef naar aanleiding van één van de voorstellingen in Vlaanderen). 

Fantasia de Gi-Ga-Grote Muisical is nog te zien tot 9 oktober 2011 in het Amsterdamse Bos om vervolgens nog zijn tent nog op te zetten in Utrecht (15 tot en met 30 oktober 2011), Eindhoven (4 tot en met 13 november 2011) en Breda (18 tot en met 27 november 2011). Kijk op de website voor meer informatie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies