Miss Saigon – Rode Loper

Miss Saigon. Een grootse show met een grootse première… En uiteraard hoort daar een rode loper bij. Bekende en minder bekende Nederlanders van divers pluimage maakten acte de presence in hun gala-outfit. Kijk mee wie er zoal langskwam.

Wat: Miss Saigon
Wie: O.a. Noortje Herlaar, William Spaaij, Jon van Eerd, Pia Douwes, Linda Wagemakers & Tony Neef
Waar: Beatrixtheater, Utrecht
Wanneer: 23 september 2011 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Klik hier voor de foto’s die Musical Reports maakte tijdens de Curtain Call.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies