Miss Saigon – Curtain Call

Na 15 jaar afwezigheid was 23 september eindelijk de dag dat Miss Saigon officieel terug kwam in Nederland. Na een geweldige en feestelijke première en een lange staande ovatie, was het dan ook niet meer dan logisch dat na afloop de hele cast -met onder meer Stanley Burleson, Ton Sieben en Na-Young Jeon- met een lach van oor tot oor op het podium stond. Musical Reports was erbij en maakte foto’s.

Wat: Miss Saigon
Wie: Oa. Ton Sieben, Na-Young Jeon, Stanley Burleson, Brigitte Heitzer & Edwin Jonker
Waar: Beatrixtheater, Utrecht
Wanneer: 23 september 2011 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Klik hier voor de foto’s die Musical Reports maakte aan de rode loper.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies