Daddy Cool – Megamix en Curtain Call

De spectaculaire dansmusical Daddy Cool ging op zondag 25 september in première. Het klapstuk van de show is de megamix, waar alle dansers nog één keer laten zien wat ze in huis hebben. Wat volgt is een explosie van kleur, spectaculaire moves en een mash-up van de bekendste nummers van Boney M. Op onderstaande foto’s krijg je vast een voorproefje.

Wat: Daddy Cool – Première
Wie: o.a. Kim-Lian van der Meij, Ruben Heerenveen, Joanne Telesford, Jetty Mathurin
Waar: Nieuwe Luxor, Rotterdam
Wanneer: 25 september 2011
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Klik hier voor de foto’s van de Rode Loper eerder op de avond.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies