Daddy Cool – Rode Loper

Het was een druk premièreweekend. Nadat vrijdag half bekend Nederland op de loper stond bij Miss Saigon, was het zondagmiddag tijd voor de primeur van Daddy Cool. Fotografen en filmploegen hadden zich verzameld voor het Nieuwe Luxor in Rotterdam, en al snel was het een drukte van belang. Wederom chique jurken, strakke pakken en mooie schoenen. Musical Reports maakte de volgende reportage.

Wat: Daddy Cool – Rode Loper
Wie: o.a.  Albert Verlinde, Isabel Commandeur, Ruud Feldkamp, Hein Gerrits, Maaike Widdershoven
Waar: Nieuwe Luxor, Rotterdam
Wanneer: 25 september 2011
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Kijk ook eens hier voor de foto’s van de Megamix en het slotapplaus van Daddy Cool.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies