Indrukwekkende cast voor eerste showcase “Laatste Wens”

Op zaterdag 1 oktober presenteert Mash Producties i.s.m Solos een showcase van de nieuwe Nederlandse poprockmusical “Laatste Wens”. Deze productie naar een origineel idee van Bart van Velzen gaat over de ongelijke strijd van de jonge flierefluiter Tim tegen kanker. 

“Laatste Wens” is een verhaal over Tim. Hij is een opgewekte flierefluiter die makkelijk door zijn studie is gefietst. Nu heeft hij kanker. Ongeneeslijk! Het is nog wat uit te stellen, maar beter wordt hij niet meer. Voor Tim is dit het moment om het laatste deel van zijn leven op een goede manier in te gaan. Hij boekt een vakantiehuisje en nodigt zijn zus, oom, ex en jeugdvriend uit. Doel: drie lagen lol maken en zijn contacten herstellen. Maar, goede voornemens pakken altijd verkeerd uit. Zo ook dit weekend…. 

Voor deze nieuwe productie heeft Mash Producties een sterke cast weten te strikken. Niemand minder dan Abke Bruins (genomineerd voor een Musical Award 2011), Vincent de Lussenet (winnaar van een Musical Award 2010), Karin Bos, Paul Walthaus (genomineerd Musical Award 2010) en Arjan Janissen verlenen hun medewerking aan deze productie.

Annerieke Groen tekent voor de regie. Het script is geschreven door Martijn Neggers. Bart van Velzen en Ivo van Dijk tekenden respectievelijk voor de songteksten en arrangementen. 

De showcase van de poprockmusical “Laatste Wens” zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur in het Theater aan de Parade te ’s-Hertogenbosch. Tijdens de showcase krijgt u een beeld van de toekomstige productie. Scherpe teksten met de nodige humor gecombineerd met stevige rockmuziek en vertederende ballads. 

Kaarten a € 14,50 (inclusief pauzedrankje en garderobe) zijn te bestellen via www.theateraandeparade.nl of Bosch Ticket 0900-3372723.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies