Perspresentatie De Producers

Mark Vijn pakt het groots aan dit jaar. Hij brengt dit seizoen De Producers, een hilarische show die eerder op Broadway en op West End grote successen kon vieren. Het verhaal gaat over een aan lager wal geraakte Broadway Producer Max Bialystock (Johnny Kraaijkamp jr.) en zijn accountant Leo Bloom (Joey Schalker), die zich op een bepaald moment realiseren dat ze meer geld kunnen verdienen met een flop dan met een hit. Ze gaan op zoek naar het slechtste script, de slechtste regisseur, de slechtste acteurs, én een batterij inversteerders (dametjes op leeftijd die nog volop “van het leven genieten”), zodat er niks meer fout kan gaan; een flop gegarandeerd! Dachten ze…

Het belooft een spectaculaire en hilarische show te worden. Vijn besloot geen concessies te doen en zelfs de decors en kleding van de Broadwayshow over te nemen.De voorstelling komt zelfs met een lach-garantie: Niet gelachen? Je krijgt je geld terug!

Wat: Perspresentatie De Producers
Wie: o.a. Johnny Kraaijkamp jr, Noortje Herlaar, Joey Schalker, Marcel Jonker
Waar: Focus, Amsterdam
Wanneer: 26 september 2011
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies