We Will Rock You stopt op 23 oktober definitief!

Vandaag maken producenten Stage Entertainment en VTM bekend dat de Vlaamse versie van de musical We Will Rock definitief stopt op zondag 23 oktober. De legendarische hits van QUEEN klinken dan voor de laatste maal door de speakers van de Antwerpse Stadsschouwburg. De cast van We Will Rock You met onder anderen Tim Driesen, Goele De Raedt en Karel Deruwe veroveren sinds 26 augustus de harten van menig Vlaming met deze legendarische rockshow. We Will Rock You ging op 3 september 2010 in première in het Beatrix Theater te Utrecht. Wegens het grote succes in Nederland verplaatste de productie op 14 augustus 2011 naar de Antwerpse Stadsschouwburg, waar de voorstelling op 1 september haar première beleefde. Op 23 oktober valt dan nu echt definitief het doek.

In Nederland ontving We Will Rock You maar liefst vier nominaties voor de befaamde Musical Awards. Marjolein Teepen is genomineerd voor haar vertolking van de rol van Scaramouche, waar ze ook in Vlaanderen veel lof voor krijgt. Daarnaast ontving de musical nominaties voor Beste Liedteksten (Queen), Beste Muziek/Arrangementen (Queen) en Beste Geluidsontwerp (Bobby Aitken). Op zondag 2 oktober vindt het Musical Award Gala plaats en wordt bekend gemaakt wie de awards winnen.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, individualiteit en de liefde voor muziek. 25 legendarische hits van QUEEN, waaronder ‘A Kind of Magic’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’ en ‘We Will Rock You’, vormen de basis voor deze musical, die vol liefde, humor en spectaculaire decors zit. Voor meer informatie over We Will Rock You en kaartverkoop: wewillrockyoudemusical.be

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies