Voorpremière solovoorstelling Suzan Seegers in Theater M-Lab

Op donderdag 13 oktober vindt in Theater M-Lab in Amsterdam-Noord de voorpremière plaats van Suzan Seegers’ allereerste solovoorstelling. In SUUS zingt de musicalvedette eigen teksten in het Limburgs, toegankelijk gemaakt voor iedereen van boven de rivieren. SUUS is ook op vrijdag 14 oktober om 20.15 uur te zien in M-Lab en toert vervolgens nog t/m 11 december door heel Nederland.

“Het repertoire uit mijn solovoorstelling is wellicht anders dan iedereen van mij gewend is. Ik zing namelijk in mijn eigen dialect, de taal waarmee ik ben opgegroeid en die het dichtst bij mijn ziel ligt. Het Limburgse dialect. En ik beloof jullie dat het Limburgs lang niet zo moeilijk is als jullie wellicht denken!” Aldus Suzan Seegers.

Suzan Seegers, die tegenwoordig in Amsterdam-Noord woont, is voor M-Lab geen onbekende. Zo was ze afgelopen mei te zien als Engel Rafaël in De Engel van Amsterdam en voor haar rol als kleine Eefje in Urinetown won zij vorig jaar een John Kraaijkamp Musical Award. Eerder speelde ze een hoofdrol in Les Misérables en was finalist van het AVRO programma Op zoek naar Evita.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies