Reprise van de musical Toon gaat niet door

Door oververmoeidheid van acteur Alex Klaasen komt de musical Toon vroegtijdig aan zijn eind. Klaasen, die deze zomer al een time-out nam, zal de rol van Toon Hermans definitief niet meer kunnen spelen. Voor producent V&V Entertainment is de show daarmee ten einde, “omdat maar één persoon Toon kan spelen”, aldus directeur Jeroen Dona donderdag.

Klaasen toerde van december 2010 tot eind mei met Toon door Nederland en België. De voorstelling zou van 26 oktober tot en met 11 december in reprise gaan. Volgens zijn woordvoerder vindt Klaasen de annulering van Toon verschrikkelijk. “Het is geen kwestie van niet willen, maar van niet kunnen”.

In augustus nam de acteur en cabaretier een time-out. Hij gaf zijn rol in de musical The Wild Party terug en besloot het rustig aan te doen. Destijds liet hij weten nog goede hoop te hebben op een tijdig herstel voor de nieuwe reeks Toon.Toon maakt kans op een Musical Award voor beste kleine musical. Klaasen maakt kans op de award voor beste acteur in een kleine musical. De prijzen worden zondag uitgereikt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies