Trollenkoning Furius per helicopter van Gala naar de Efteling

Trollenkoning Furius, bekend uit de nieuwe musical Droomvlucht, maakte gisteren zijn opwachting op de rode loper van het John Kraaijkamp Musical Awards Gala in Amsterdam. Onder toeziend oog van de aanwezige media en BN-ers liet de imponerende Furius zich voor het eerst in de mensenwereld zien. 

Jorge Verkroost, de musicalacteur die voor deze bijzondere rol dagelijks twee uur in de kap en grime zit, vloog direct na afloop weer terug naar Kaatsheuvel waar de try-outs afgelopen week begonnen zijn. Zondag 9 oktober gaat de geheel nieuwe musical Droomvlucht van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties in première in Theater de Efteling.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies