WIN 2×2 kaarten voor Droomvlucht de musical

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

De musical Droomvlucht vertelt het wonderlijke verhaal van het meisje Lila, dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Wanneer Lila bij haar oma logeert, start een betoverende reis naar een wereld die alleen in dromen kan bestaan. Een sprookjesachtig avontuur waaruit je niet meer wilt ontwaken, waarin elfen en trollen echt bestaan en waar dromen werkelijkheid worden zolang je er in durft te geloven. Durf jij te dromen? Laat je meevoeren in de wereld van deze nieuwe, betoverende musical voor groot en klein, die bewijst dat sprookjes echt bestaan…

Musical Reports mag in samenwerking met De Efteling en Stage Entertainment 2×2 kaarten weggeven voor Droomvlucht de musical!

Wat moet je doen om kans te maken op 2 kaarten voor Droomvlucht? Je kan de prijsvraag beantwoorden en/of meedoen aan de Twitter-actie.

Let op: kaarten zijn voor een voorstelling naar keuze vanaf 1 november 2011 en op basis van beschikbaarheid. De voorstelling is enkel en alleen te zien in Theater de Efteling te Kaatsheuvel. Klik HIER voor aanvangstijden en speeldata. Prijsvraag sluit op 25 oktober.

Prijsvraag
Eén set van 2 kaarten is te winnen door een antwoord te geven op de volgende prijsvraag:
Wie speelt de trollenkoning Furius in Droomvlucht de musical?
Stuur je antwoord samen met je voor en achternaam, adres, telefoonnummer en de datum + tijd waarop je de show wilt bezoeken naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘Droomvlucht prijsvraag’. Wanneer je inzending incompleet is maak je geen kans. Meer dan één keer meedoen heeft geen zin.

Twitter
Eén set van 2 kaarten is te winnen via de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter:

Ik retweet dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak ik kans op 2 kaarten voor @DroomvluchtNL voor een voorstelling naar keuze

HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.“

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies