Radio versie ‘Heerlijk duurt het langst’ te koop als luisterboek

Heerlijk duurt het langst is de eerste en misschien wel de bekendste musical van het duo Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. In de musical draait het om de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun zestienjarige dochter Pinkie. Ido is niet trouw aan zijn vrouw, zij zoekt op haar beurt haar heil bij buurman Ton. Als Pinkie thuiskomt met de Turkse Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren, doen die er alles aan haar in Nederland te houden.

Klassiekers als ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Zeur Niet’, ‘Ze mag hem hebben’ en ‘Kom Kees’ passeerden de revu in dit typische Annie M.G. Schmidt verhaal vol sterke, snerende dialogen en rake typeringen. Met nieuwe arrangementen van Bob Zimmerman (Bannink Tribute) en onder regie van Stef Visjager (Bommel hoorspel).

Rolverdeling:
Marian – Tjitske Reidinga
Ido – Pierre Bokma
Buurman Ton – Huub van der Lubbe
Pink – Noa Koch
Emma – Lottie Hellingman
Kruidenier – Arjan Ederveen
Wim, Ali en Antonio – Bart Rijnink
Overleden moeder Marian – Olga Zuiderhoek

Deze productie is mede tot stand gekomen met de AVRO en steun van het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Mediaproducties. De musical is binnenkort te koop als 3 cd-luisterboek. Alle liedjes staan samen op één CD.

Luisterboek winnen?

Binnenkort kan jij bij Musical Reports een exemplaar van het luisterboek winnen!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies