Fotoreport: De Bende van de Korenwolf

5 oktober ging een bijzonder leuke familiemusical in première in het DeLaMar in Amsterdam: De Bende van de Korenwolf – Het geheim van de zoenende gasten. Voor de jeugd van nu is “de bende” waarschijnlijk een bekend begrip; Jacques Vriens schreef eerder 9 boeken over deze 4 broers en zusjes die van alles meemaken in en rond het hotel De Korenwolf. Dit keer deed hij het anders: Hij schreef eerst de musical en pas daarna is het boek ervan verschenen. Het resulteerde in een leuke, hippe voorstelling waar jong en oud van zal kunnen genieten.

Wat: De bende van De Korenwolf, het geheim van de zoenende gasten
Wie: o.a. Femke Wolthuis, Michiel Rampaart, Marlies van Winkel en Joost Kramer
Wanneer: 5 oktober 2011 (première)
Waar: DeLaMar Theater te Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

De recensie die Musical Reports over deze voorstelling schreef, vindt u hier.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies