Nightmare – Fotoreport

Het is een paar weken voor Halloween, maar zaterdag 8 oktober ging Nightmare al in première. Een geheel nieuwe Nederlandse griezelmusical over de gebeurtenissen in een spookachtig kasteel en hun bewoners: De koetsier (Simon Zwiers), de butler (Michel Sorbach) en de keukenmeid (Robin van den Heuvel). Op een dag komt de jonge Lily (Alexandra Alphenaar) langs, en haar komst zorgt voor de nodige opschudding…

Wat: Nightmare de musical
Wie: Alexandra Alphenaar, Simon Zwiers, Robin van den Heuvel en Michel Sorbach
Wanneer: 8 oktober 2011
Waar: Goudse Schouwburg, Gouda
Door: Neeltje Knaap

Lees hier het report over deze musical.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies