Soldaat van Oranje extra vaak te zien tijdens de kerstvakantie

Op wo 28 en vrij 30 december en op wo 4 januari worden in De TheaterHangaar op vliegveld Valkenburg bij Leiden extra matinees gespeeld van Soldaat van Oranje – De Musical. Een jaar geleden, 10 oktober 2010, beleefde Soldaat van Oranje – De Musical haar eerste voorstelling. De première vond plaats op 30 oktober 2010 in aanwezigheid van Hare Majesteit, Koningin Beatrix. Sinds de eerste try-out zijn de zalen avond aan avond uitverkocht.
 
Gisteravond was de 336e voorstelling. Inmiddels is de voorstelling gezien door meer dan 350.000 bezoekers en zijn er ruim 460.000 kaarten verkocht. Op 14 oktober is scriptschrijver Edwin de Vries voor het eerst naast Anne-Wil Blankers te zien in de rol van Francois van ’t Sant, particulier secretaris van Koningin Wilhelmina. 
 
Soldaat van Oranje – De Musical werd vorige maand verlengd tot en met januari 2011. De aanvangstijd van de extra matinees in de kerstvakantie is 14.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.soldaatvanoranje.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies