Droomvlucht in beeld

Al jarenlang is de attractie Droomvlucht één van de grote publiekstrekkers van de Efteling. Naar aanleiding van deze sprookjeswereld vol elfen en trollen is dan ook de musical Droomvlucht ontwikkeld; met een verhaal over ouder worden en geloven in je eigen fantasie. Dit resulteerde in een visueel spektakel waar jong en oud plezier aan kan beleven. De rollen worden ingevuld door o.a. Doris Baaten, Rosalie de Jong en Jorge Verkroost. Musical Reports maakte de onderstaande fotoreportage.

Wat: Droomvlucht
Wie: O.a. Doris Baaten, Vajèn van den Bosch, Rosalie de Jong, Jorge Verkroost en Steve Beirnaert
Wanneer: 9 oktober (première)
Waar: Theater de Efteling, Kaatsheuvel
Door: Neeltje Knaap

Kijk ook eens hier voor de recensie van Droomvlucht.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies