WIN het luisterboek van ‘Heerlijk duurt het langst’

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN

Heerlijk duurt het langst is de eerste en misschien wel de bekendste musical van het duo Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. In de musical draait het om de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian (Tjitske Reidinga) en Ido (Pierre Bokma) en hun zestienjarige dochter Pinkie (Noa Koch). Ido is niet trouw aan zijn vrouw, zij zoekt op haar beurt haar heil bij buurman Ton (Huub van der Lubbe). Als Pinkie thuiskomt met de Turkse Ali (Bart Rijnink) en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren, doen die er alles aan haar in Nederland te houden.

Klassiekers als ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Zeur Niet’, ‘Ze mag hem hebben’ en ‘Kom Kees’ passeerden de revu in dit typische Annie M.G. Schmidt verhaal vol sterke, snerende dialogen en rake typeringen. Met nieuwe arrangementen van Bob Zimmerman (Bannink Tribute) en onder regie van Stef Visjager (Bommel hoorspel). Het hoorspel is nu te koop als 3CD-box. Naast het hoorspel op 2CD’s bevat de box een derde CD met daarop alle liedjes.

Musical Reports mag in samenwerking met Uitgeverij Rubinstein 4 exemplaren verloten van het ‘Heerlijk duurt het langst’ luisterboek.

Wat moet je doen om kans te maken op een exemplaar van het luisterboek? Je kan de prijsvraag beantwoorden en/of meedoen aan de Twitter-actie. De prijsvraag en Twitter-actie loopt tot 5 november.

Prijsvraag
Je kan een exemplaar winnen door antwoord te geven op de volgende prijsvraag:
Wanneer was het hoorspel van ‘Heerlijk duurt het langst’ op de radio te horen?
Stuur je antwoord samen met je voor en achternaam en adres. Doe dit ondervermelding van “Prijsvraag Heerlijk duurt het Langst). Wanneer je inzending incompleet is maak je geen kans. Meer dan één keer meedoen heeft geen zin.

Twitter
Je kan een exemplaar winnen door de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter:

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak ik kans op het luisterboek v.d. musical Heerlijk Duurt het Langst.

HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Meedoen kan alleen met een Europees postadres. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies