Castalbum Daddy Cool uitgereikt aan de cast

Gisteravond werd in een uitverkocht Theater de Vest in Alkmaar de cast van ‘Daddy Cool’ blij verrast met het allereerste exemplaar van het cast album van hun eigen musical danssensatie ‘Daddy Cool’. Niemand minder dan de Surinaamse Humberto Tan had de bijzondere eer het eerste exemplaar te overhandigen aan hoofdrolspelers KimILian van der Meij en Ruben Heerenveen.

Daddy Cool is een theaterspektakel gebaseerd op de wereldberoemde hits van Boney M en hun geestelijk vader Frank Farian. Deze hitsongs vormen de rode draad in een nieuw geschreven verhaal dat met beide benen in de Nederlandse geschiedenis staat. Farian is niet alleen de geestelijk vader van Boney M, maar ook van Eruption (I Can’t Stand the Rain), Milli Vanilli (Blame It On The Rain) en zeer  recent nog Ducksauce (met de wereldwijde monsterhit Barbra Streisand). Voor de musical Daddy Cool  zijn de songs van Farian in het Nederlands vertaald.

Niet alleen de zang en de spectaculaire dans maken indruk; ook het verhaal vergeet je niet snel. ‘Daddy Cool’ vertelt het verhaal van de immigratie van Surinamers in Nederland in de jaren ’70. Hoe Surinamers hier hun weg hebben moeten vinden zonder, zoals Jetty Mathurin dat mooi zegt, “inburgeringscursussen en integratietrajecten”. Humberto zat samen met zijn vrouw en drie kinderen in de zaal. En ze hebben genoten: “Wat een feest der herkenning  Ik heb staan swingen en van elke seconde genoten”, aldus Tan

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies