Perspresentatie Wicked

Afgelopen dinsdag vond de perspresentatie plaats van de grootse en -voor Nederland- nieuwe musical: Wicked. Een verhaal over een vriendschap tussen twee individuen die op het eerste gezicht niks met elkaar overeen hebben: Het  mooie, blonde, lichtelijk verwende en vooral populaire meisje Galinda (Chantal Janzen), en de groene heks Elphaba (Willemijn Verkaik). Ze worden tot elkaar veroordeeld omdat ze kamergenoten worden op de toverschool waar ze allebei op zitten. Later zal dit uitgroeien tot een bijzondere vriendschap… Ze maken van alles mee. Maar: niks is wat het lijkt!

Wat: Perspresentatie Wicked
Wie: O.a. Willemijn Verkaik, Chantal Janzen, Jim Bakkum
Wanneer: 11 oktober 2011
Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
Door: Neeltje Knaap

De perspresentatie begon met een introducerend praatje door Roel Vente, gevolgd door een filmpje met beelden uit de (voornamelijk) Amerikaanse versie van Wicked. Vervolgens kreeg de pers de gelegenheid om het decor te bekijken in de zaal, alvorens iedereen naar buiten toog voor een spectaculair optreden van Willemijn Verkaik op het dak van het AFAS Circustheater. Hierna was het tijd voor (groene) champagne en uiteraard voor foto’s en interviews.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies