Winnares ‘My Name Is…’ vanaf 14 oktober te zien in Daddy Cool

De talentenjacht ‘My Name Is…’ welke op 17 september 2011 een zinderende finale beleefde was een waar kijkcijferkanon. Iedere week keken ruim een miljoen mensen naar het programma. Een van de winnaressen van dit seizoen ‘My Name Is…’ is Isabel Commandeur. Eerdere berichten ingaande Isabel en haar deelname aan ‘Daddy Cool’ meldden dat dit slechts een aantal theaters in Nederland betrof. Echter, vandaag kondigde producent Albert Verlinde, die ook in de jury zat van ‘My Name Is…’, aan dat Isabel vanaf vrijdag 14 oktober ruim negentig procent van alle voorstellingen zal spelen.

Een rol in een grote musical als ‘Daddy Cool’; dat was de grote droom van Isabel. “Toen ik mij aanmeldde voor ‘My Name Is…’ hoorde ik van de hoofdprijs: die felbegeerde rol in ‘Daddy Cool’. Ik was direct enthousiast. Toen ik de voorstelling een paar dagen voor de finale heb mogen zien, kon mijn geluk niet op en wist ik dat ik alles op alles wilde zetten om die prijs te winnen. ‘Daddy Cool’ is geweldig en dat ik in bijna alle voorstellingen mijn act van Christina Aguilera (het nummer ‘Ain’t no other men’) mag zingen in de nachtclub Rasputin is een droom die uitkomt”, aldus de dolenthousiaste Isabel.

Isabel speelt vanaf 14 oktober mee. ‘Daddy Cool’ is nog tot en met 26 januari 2012 te zien in de Nederlandse theaters waarbij zij ruim negentig procent van alle resterende voorstellingen zal spelen. Voor meer informatie over speeldata zie www.theaterhits.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies