Eerste foto van de nieuwe M-Lab voorstelling ‘Terugkeren’

Vanaf 16 november is in Theater M-Lab de nieuwe muziektheatervoorstelling Terugkeren te zien. Het verhaal vertelt over een VOC reiziger (Rogier van Erkel, zie bijgevoegde foto) die in het onbekende Afrika op zoek gaat naar goud en handelswaar. De afloop van deze reis – die op hem afkomt als een LSD trip – had hij echter niet kunnen voorzien.

De cast bestaat verder uit Joy Wielkens en Manoushka Zeegelaar-Breeveld. De tekst is van romanschrijver Rashid Novaire. De muziek van Babbak Maddah is een wervelende mix van jazz met traditioneel Perzische invloeden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies