Wicked kleurt het Circustheater groen

Op 6 november gaat Wicked in première in het AFAS Circustheater. Al op 11 oktober 2011 kleurde Elphaba (Willemijn Verkaik) met een spetterende vertolking van ‘Ik lach om zwaartekracht’ het Circustheater Wicked groen. Na Afloop sprak Musical Reports met Niels Jacobs (Moq), Pamela Teves (Madam Akaber), Chantal Janzen (Glinda) en met de groene heks waar het allemaal om draait: Willemijn Verkaik (Elphaba).

Wat: Wicked
Wie: Oa. Willemijn Verkaik, Chantal Janzen, Niels Jacobs & Pamela Teves
Wanneer:
11 oktober 2011 (perspresentatie)
Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies