Op 11-11-11 is het Elfendag bij Droomvlucht en de Efteling

Op 11 november is het Elfendag. Een speciale dag, die maar eens in de honderd jaar voorkomt. Op de elfde dag van de elfde maand van het elfde jaar vieren alle elfen feest en brengen elfenkoning Oberon en zijn vrouw Titania vanuit het elfenrijk een speciaal bezoek aan de Efteling. Daar ontmoeten  zij de 111 mooiste, bijzonderste en leukste elfen van Nederland.

Deze 111 mooiste, bijzonderste en leukste elfen worden gekozen door middel van een speciale onlineverkiezing. Iedereen kan zich opgeven, oud, jong, blond, donker, mèt of zonder vleugels. Op 11 november wordt uit alle 111 elfen de mooiste elf van Nederland gekozen.  

De 111 elfen winnen  een ontmoeting met Oberon en Titania, drie uur lang gratis entree tot het Efteling park en een bezoek aan de Musical Droomvlucht. Opgeven en stemmen kan via: www.efteling.com/elfendag of musicals.nl/elfendag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies