Soldaat van Oranje verlengd tot en met april 2012

Op zondag 30 oktober, precies een jaar na de première, verlengt Soldaat van Oranje – De Musical de speelperiode met drie maanden. De musical, die vanaf de eerste voorstelling avond aan avond uitverkoopt, is tot en met april 2012 te zien in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg bij Leiden.  Inmiddels hebben ruim 375.000 mensen de voorstelling gezien en zijn er 500.000 kaarten verkocht.

” Wij vinden het geweldig dat het  publiek massaal voor onze voorstelling kiest. Dankzij hun enthousiasme hebben we al een jaar lang uitverkochte zalen. Dat is meer dan we ooit hadden durven verwachten”, aldus Fred Boot, initiator en producent van Soldaat van Oranje – De Musical.

Eind november nemen Petra Laseur en Truus te Selle de rol van Koningin Wilhelmina over van Anne-Wil Blankers en Sylvia Poorta. Kaarten voor de nieuwe speelperiode van Soldaat van Oranje – De Musical zijn vanaf zondag 30 oktober te koop via www.soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1353 (45cpm)

Uitzending Making Of Soldaat van Oranje – De Musical
Zaterdag 29 oktober zendt RTL 7 de making-of van Soldaat van Oranje – De Musical uit om 15.45 uur. De making-of geeft de kijker een uitgebreide blik achter de schermen van de musical. Van audities tot fotoshoots, van theatertechniek tot Dakota’s en van repetities tot de première, waarbij Koningin Beatrix en Karin Hazelhoff Roelfzema aanwezig waren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies