Jamai Loman speelt de hoofdrol in M-Lab voorstelling ‘De Winnaar’

De muziektheatervoorstelling De Winnaar met Jamai Loman (12+) gaat over tv-talentenjachten waarbij gewone mensen binnen korte tijd gekatapulteerd worden tot grote sterren. Het publiek wordt meegezogen naar een wereld van uitverkochte optredens, gek geworden fans en wilde paparazzi achtervolgingen. De voorstelling is enkel en alleen te zien in het Amsterdamse M-Lab.

Deze nieuwe musical is ontwikkeld in samenwerking met Jamai Loman, winnaar van de allereerste Idols. Hij speelt tevens de hoofdrol in De Winnaar. Het stuk is niet biografisch, ondanks de overeenkomsten met winnaars uit tv-talentenjachten. Het script is geschreven door romanschrijver Henk Rijks; Sieta Keizer (artistiek leider van M-Lab) verzorgt de regie. Frans Heemskerk verzorgt de muzikale leiding. Naast Jamai Loman spelen ook Thomas de Bres (manager) en Christine van Stralen (chauffeur) in De Winnaar.

De Winnaar is een interactieve voorstelling waarbij de telefoons voor de verandering aan mogen blijven. Net als bij talentenjachten op tv kan het publiek door middel van tweets en likes het verloop van de voorstelling beïnvloeden.

De Winnaar is van 17 december (première) t/m 8 januari exclusief te zien in Theater M-Lab.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies