Mogelijk voortijdig einde De Producers

De Producers van Mark Vijn Theaterproducties, dé musicalhit van dit jaar, speelt zondag mogelijk zijn laatste voorstelling. Ondanks de lovende recensies  – “Briljant, dé musicalhit van het jaar” Jacques d’Ancona – Dagblad van het Noorden – in alle landelijke dagbladen deze week en het zeer enthousiaste publiek, ziet het er naar uit dat aanstaande zondag 30 oktober het doek valt voor De Producers.

De economische crisis is duidelijk voelbaar voor Mark Vijn Theaterproducties. De kaartverkoop komt te traag op gang, het publiek wacht tot het laatste moment met het kopen van kaarten, omdat deze dan vaak tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden. Dit vooruitzicht biedt voor Mark Vijn Theaterproducties niet voldoende garantie om verder te gaan.

De Producers startte begin september met de repetities en ging op zondag 23 oktober j.l. in premiere in het Chassé Theater te Breda. Hoe ironisch is het dat na alle prachtige recensies van de pers nu naar één week het doek wellicht zal vallen. Mark Vijn geeft de hoop nog niet op, alle suggesties en ideeën zijn welkom om de voortgang van De Producers te waarborgen. Meer informatie is per dinsdag 1 november beschikbaar op www.hitmusical.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies