Soldaat van Oranje viert 1 jarig bestaan met haar publiek

Gisteren, op de dag dat Soldaat van Oranje – De Musical een jaar bestond, bedankt de musical haar publiek. Zonder publiek geen volle zalen, daarom deelde de cast na afloop van de matinee een Soldaat van Oranje tas uit met het castalbum en een fles Oranjebitter aan alle bezoekers.

Soldaat van Oranje is dit weekend verlengd tot en met april 2012. Kaarten voor de nieuwe speelperiode van Soldaat van Oranje – De Musical zijn te koop via www.soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1353 (45cpm).

Kilk op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies