FanWork brengt het volgende seizoen Anastasia de musical

FanWork brengt het volgende seizoen een musical versie van Anastasia naar de Nederlandse theaters. Anastasia vertelt het verhaal over één van de grootste mysteries van de 20e eeuw, over een prinses die verdween zonder een spoor na te laten… Anastasia zal in september en oktober 2012 zo’n 20 keer te zien zijn in diverse theaters in de Randstad.

De musical wordt gemaakt door Wouter Blijleven (script) en Rhody Matthijs (muziek). Uiteraard staan er ook professionele docenten voor de jongeren klaar om ze te begeleiden in het gehele proces. Onze docenten zijn: Regie – André van Hest (Ciske de Rat, Jesus Christ Superstar), zang – Bente van den Brand (Tarzan, Mega Mindy, JADE) en choreografie – Regi Severins (Footloose, Fame).

Al eerder bewees FanWork zichzelf in het semiprofessionele musicalcircuit. FanWork produceerde al eerder o.a. de populaire musicals Aladdin, Pocahontas,Klokkenluider van de Notre Dame, Jungle Book e.v.a. ANASTASIA  is de productie van 2012

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies