Jekyll & Hyde op het Thrillerfestival Zoetermeer

Voor de derde editie van het Thrillerfestival in Zoetermeer brengt NME Events, in samenwerking met Harlekijn Talent Scouting & Theatrical Productions, de spannende en fascinerende musical Jekyll and Hyde op de planken; het alom bekende verhaal over goed en kwaad en het doorbreken van de smalle grens naar de schaduwkant van het leven. Jasper Taconis (Chicago, Five Guys Named Moe) neemt de dubbelrol van Dr Jekyll en Mr Hyde voor zijn rekening. Hij wordt bijgestaan door studenten van de opleiding Uitvoerend Artiest en enthousiaste amateurs. Door het creatieve gebruik van onder andere een dubbele steiger en twee podia die door een soort catwalk met elkaar verbonden zijn, krijgt het publiek het gevoel letterlijk middenin het stuk te zitten. Musical Reports was aanwezig voor een fotoreportage.

Wat: Jekyll & Hyde
Wie: Jasper Taconis e.a.
Wanneer: 3 november 2011
Waar: Erasmus College Zoetermeer
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies