Musical over André Hazes volgend seizoen te zien in Nederland

Rachel Hazes tekende in april 2007 het contract met Joop van den Ende Theaterproducties voor de nieuwe, oorspronkelijke musical over André Hazes. Dit contract was het begin van de ontwikkeling van deze Nederlandse musical. De musical vertelt het levensverhaal van André Hazes aan de hand van zijn repertoire. Naar verwachting zal de productie in seizoen 2012-2013 te zien zijn.

Rachel Hazes: ‘Een musical over André is een grote eer. Joop van den Ende is een aantal jaren André’s manager geweest, deze hernieuwde samenwerking voelt alsof de cirkel weer rond is. ‘ Joop van den Ende: “André Hazes is een nationale ster met internationale allure, een volksheld met een bewogen leven.. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat Rachel ons hiervoor gegeven heeft.”

Na onder andere Petticoat, Ciske de Rat- De Musical, de musical Droomvlucht, de 3 Musketiers en Sister Act is de musical over André Hazes een van de in eigen huis ontwikkelde producties van Joop van den Ende Theaterproducties. Momenteel is het castingproces voor de musical over André Hazes  in volle gang en worden de eerste workshops voorbereid.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies