Vlaamse finaliste van My Name is… in Daddy Cool

Daddy Cool, een nieuwe dansmusical gebaseerd op de grootste hits van Boney M en geestelijke vader Frank Farian staat op 22 en 23 november in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Special guest van dienst is de Vlaamse finaliste Oriana van My Name is…

Daddy Cool is een echt dansspektakel met een spannend, hedendaags verhaal over liefde, dromen en heimwee. De musical is een mix van adembenemende dance battle’s en de grootste hits van Boney M en geestelijk vader Frank Farian waaronder Daddy Cool, Ma Baker, Sunny en The Rivers of Babylon. De hoofdrollen worden vertolkt door Kim Liam van der Meij, Ruben Heerenveen en Annemieke Ruyten.

Albert Verlinde geeft de kans aan de Antwerpse deelneemster van My Name Is, Oriana om mee te zingen in deze show. Zij zal schitteren als Alicia Keys! Frank Farian is niet alleen de geestelijke vader van Boney M, maar ook van Eruption (I can’t stand the rain), Milli Vanilli (Blame it on the rain) en zeer recent nog Ducksauce met de wereldwijde monsterhit Barbra Streisand. Stuk voor stuk komen deze meezingers aan bod.

Het verhaal gaat over de liefde tussen twee jonge mensen met een totaal verschillende culturele achtergrond. Sunny (Ruben Heerenveen) is een knappe Surinaamse jongen van 25 die maar één grote droom heeft: dansen. Met zijn dance crew ‘Sunshine’ doet hij mee aan een wedstrijd die zijn leven voorgoed kan veranderen. Als Sunny de mooie Roos (Kim-Lian van der Meij) tegen het lijf loopt, staat hij ineens oog in oog met zijn eigen verleden. Pearl, de moeder van Sunny, en Ma Baker (Annemieke Ruyten), de moeder van Roos, blijken een geheim te delen dat de liefde tussen Sunny en Roos zwaar op de proef zal stellen…

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies