WIN 2×2 kaarten voor Daddy Cool in Rotterdam

Deze prijsvraag is reeds gesloten

Daddy Cool is een nieuw theaterspektakel gebaseerd op de wereldberoemde hits van Boney M. en hun geestelijk vader Frank Farian. Deze hitsongs vormen de rode draad in een nieuw geschreven verhaal dat met beide benen in de Nederlandse geschiedenis staat.

Sunny (Ruben Heerenveen) is een knappe Surinaamse jongen van 25 die maar één grote droom heeft: dansen. Met zijn dance crew ‘Sunshine’ doet hij mee aan een wedstrijd, waarmee hij zijn leven voorgoed kan veranderen. Als Sunny de mooie Roos (Kim-Lian van der Meij) tegen het lijf loopt, staat hij ineens oog in oog met zijn eigen verleden. De twee zijn elkaar al eens eerder tegengekomen, toen Sunny als jongetje net vanuit Suriname naar Nederland kwam. Na deze hernieuwde kennismaking blijkt dat de schimmen uit het verleden nog steeds hun greep op het heden kunnen hebben. Pearl, de moeder van Sunny, en Ma Baker, de moeder van Roos, blijken een geheim te delen dat de liefde tussen Sunny en Roos zwaar op de proef zal stellen… Tijdens een spectaculaire danswedstrijd komt Sunny achter de waarheid over zijn moeder Pearl, Ma Baker en Daddy Cool. Het is niet meer alleen de vraag of Sunny de dance battle zal kunnen winnen, maar vooral of hij voor eens en voor altijd kan afrekenen met het verleden.

Vanaf 13 december tot en met 18 december is Daddy Cool te zien in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Meer informatie is HIER te vinden.

Musical Reports mag in samenwerking met Albert Verlinde Entertainment 2×2 kaarten weggeven voor Daddy Cool op 13 december 2011 in Rotterdam.

Wat moet je doen om kans te maken op 2 kaarten voor Daddy Cool op 13 december (aanvang 20:00 uur) in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam? Meedoen kan tot en met 5 december.

Facebook
Eén set van 2 kaarten is te winnen door ons te ‘liken’ en het volgende bericht te plaatsen op Facebook. HIER zijn we te  vinden op Facebook.

Ik volg MusicalReports (@ MusicalReports) op Facebook. Zo maak ik kans op 2 kaarten voor Daddy Cool op 13 december in het Nieuwe Luxor te Rotterdam. Meer info: http://musicalreports.nl/?p=11374

Twitter
Eén set van 2 kaarten is te winnen via de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter:

Ik RT dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak ik kans op 2 kaarten voor Daddy Cool op 13 december in @LuxorTheater

HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.“

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies