Faillissement Mark Vijn is definitief het einde voor De Producers

Afgelopen week stond in het teken van een groot media offensief voor De Producers en de crisis in musicalland. Naar aanleiding hiervan heeft producent Mark Vijn met twee investeerders gesproken over de mogelijkheid om gezamenlijk een doorstart te maken met De Producers. De theaters waar de voorstelling te zien zou zijn, zouden daarnaast ook een garantie moeten geven. Helaas hebben de gesprekken met investeerders en theaters er niet toe kunnen leiden om een doorstart te realiseren.

De rechtbank in Alkmaar heeft op 8 november 2011 het faillissement uitgesproken van MMMM Holding BV en haar werkmaatschappijen waaronder Mark Vijn Theaterproducties en MVTP BV. De rechtbank heeft Mr. A. de Groot van advocatenkantoor Boddaert Verweel te Alkmaar aangesteld als curator.

Het publiek met reeds gekochte kaarten voor De Producers, kan zich wenden tot de kassa van het desbetreffende theater of bij See Tickets. Dat de doorstart niet is gelukt, betreurt Mark Vijn ten zeerste. Hij spreekt zijn grote waardering uit naar iedereen die zich de afgelopen periode heeft ingezet.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies