Wicked: na afloop van de première

Na afloop van de première op 6 november mocht de cast van Wicked een minuten lange staande ovatie in ontvangst nemen. Bekend Nederland klapte haar handen blauw. Toen zowel Elphaba, de groene heks (Willemijn Verkaik), als Glinda hun applaus in ontvangst namen barstte de zaal bijna uit haar voegen van enthousiasme.

Wat: Wicked
Wie: Oa. Chantal Janzen, Willemijn Verkaik en Jim Bakkum
Wanneer: 6 november 2011 (première)
Waar: AFAS Circustheater, Scheveningen
Door: Neeltje Knaap

Lees hier de recensie over deze voorstelling of bekijk de fotoreportage van de groene loper.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies