Scénefoto Soldaat van Oranje wint de TheaterFotoPrijs 2011

Fotograaf Joris van Bennekom is winnaar van de TheaterFotoPrijs 2011. De jury verkoos zijn scenefoto uit Soldaat van Oranje – De Musical tot beste foto van het jaar. Gisteravond werden de TIN Theaterprijzen 2011 uitgereikt in het MC Theater in Amsterdam.

De jury: “Joris van Bennekom heeft een spectaculaire scène uit een imposante voorstelling teruggebracht tot een intiem beeld.  Technisch is het een uitmuntende foto. De bewegingsonscherpte geeft de foto een overtuigend schilderachtig effect. Geen plaatje maar een plaat.”

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies