111 Elfjes op 11-11-’11

Gisteren was het een bijzondere datum: 11-11-’11. Om deze datum geheel in stijl te vieren, waren de 111 mooiste elfen van Nederland verzameld in Theater de Efteling. Elfenkoningin Titania en elfenkoning Oberon uit de musical Droomvlucht brachten speciaal voor deze dag (die maar eens in de honderd jaar voorkomt) een bezoek aan de mensenwereld. Zangeres Do, wie ooit zelf te zien was als elfenkoningin in de attractie Droomvlucht, koos uit alle aanwezigen de mooist verklede elf uit. Een elfje uit de musical werd in de voorstelling van gisteravond vernoemd naar de winnares.

De musical Droomvlucht  is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie van de Efteling. In de maand oktober riepen de producenten kinderen op om zichzelf te verkleden als elfje. De 111 mooiste, leukste of grappigste elfjes waren uitgenodigd als speciale gast op elfendag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies