Chantal Janzen te zien als Rachel Hazes in ‘Hij gelooft in mij’

Joop van den Ende heeft afgelopen vrijdag bekendgemaakt dat Chantal Janzen en Martijn Fischer de rollen van Rachel en André Hazes gaan spelen in de nieuwe voorstelling Hij gelooft in mij, over het leven van André Hazes. Deze nieuwe voorstelling zal in november 2012 te zien zijn in het DeLaMartheater in Amsterdam. 

Hij gelooft in mij vertelt over de diepe dalen en hoge toppen in de carrière van Hazes. Zijn leven wordt bezien door de ogen van Rachel, die op haar vijftiende verliefde werd op de zanger en met hem trouwde. Rachel Hazes zelf is ook bij het ontwikkelen van de musical betrokken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies