Nieuw muzikaal event in Ahoy

Op dinsdag 22 november 2011 zal producent Rocket een grootschalig publieksevenement lanceren. Op deze dag zal de naam van dit evenement en de invulling bekend worden gemaakt. Musical Repors is aanwezig bij de presentatie en zal er verslag van doen. Via Twitter en Facebook lees je bij ons meteen meer over dit event.

Hoewel de naam en inhoud van het programma vooralsnog geheim blijven, kunnen we al toelichten dat het zal gaan om een spraakmakend en kwalitatief hoogstaand evenement, zoals men gewend is van Rocket, die ieders muzikaal- en musicalhart sneller zal doen kloppen. Een reeks van bekendheden uit verschillende richtingen van de zogeheten ‘uitvoerende podiumkunsten’ zullen bij dit gloednieuwe evenement betrokken zijn evenals een groot symfonisch orkest.

De lancering vindt plaatst op dinsdag 22 november tussen 13.00 en 15.00 uur in het Concertgebouw te Amsterdam. Hierbij zullen ook enkele bekende namen aanwezig zijn. Wil jij kans maken om bij deze lancering aanwezig te zijn en dus als eerste te horen om welk evenement het gaat? ‘Like’ dan nu onze Facebook pagina. Indien je gewonnen hebt, ontvang je hier vrijdag 18 november bericht over. https://www.facebook.com/pages/Secret-Lancering/266965546674278

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies