Roman van der Werff te zien in Saturday Night Fever

Op zoek naar Zorro-finalist Roman van der Werff zal de rol van Frank Junior, de brave broer van Tony, gaan spelen in de musical Saturday Night Fever. De vader van Tony, Frank Manero, wordt gespeeld door Tim Meeuws en Judy Doorman zal de rol van moeder Flo Manero op zich nemen. Dit maakte producent Stage Entertainment vandaag bekend.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Noortje Herlaar de rol van Stephanie Mangano zal spelen en Laurie Reijs de rol van Annette. De vraag wie Tony Manero mag gaan spelen, staat centraal in de zoektocht Sunday Night Fever. Deze start op zaterdag 3 december bij RTL4 met een samenvatting van de voorrondes. Op zondag 4 december wordt de eerste liveshow uitgezonden. Namen die genoemd worden zijn; Mathijs Pater, Joey Antonio Ferre, Alessandro Pierotti, Roy Kullick, Martijn van Voskuijlen en Marcel Visscher.

Het verhaal
Saturday Night Fever vertelt het verhaal van de jonge aantrekkelijke Tony Manero. Hij komt uit een arm Italiaans immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door alle vrouwen en is voor alle jongens hét voorbeeld.  Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen en besluit samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen. Maar of hij daar zal slagen…

Saturday Night Fever is vanaf februari 2012 te zien als nationale tour in de 15 grootste theaters van Nederland. De musical gaat op 17 februari in première in Koninklijk Theater Carré Amsterdam.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies