Groots musical concert op 30-03-2012 in Ahoy

Op 30 maart 2012 zal er een groot musical concert plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Ahoy Rotterdam is het decor van Musical Classics. Een feestelijk gala, waarbij de muziek van de musical centraal staat. The new Symphonics Orchestra (55 kopig orkest) speelt, onder bezielende leiding van Maurice Luttikhuis, de allergrootste musical hits uit de historie van de musical. Vanaf “Showboat” in de roaringtwenties tot nu, heeft Broadway en later ook West-End een eindeloze hoeveelheid repertoire geproduceerd. Tijdens Musical Classics spelen we de meeste van deze evergreens. De presentatie van de avond is in handen van Frits Sissing. Musical Classics wordt gegarandeerd een ouderwets gezellige musicalavond.

Musical Classics heeft een imposante sterren cast weten te strikken voor de uitvoering van de muzikale pareltjes. O.a. Pia Douwes, Henk Poort, Joke de Kruijf, Tony Neef, Nurlaila Karim en Linda Wagenmakers, Renée van Wegberg, Brigitte Heitzer en Marjolein Teepen zullen optreden. Als grote verrassing zullen een aantal artiesten zoals Anita Meyer, Lee Towers, Los Angeles The Voices en Willeke Alberti hun beste bijdrage leveren. Daarnaast zal de producent ‘Rocket Entertainment’ proberen nog meer artiesten te vinden die mee willen doen. Ook de liefhebber van visueel extravaganza blijft niet ongemoeid. Naast de spectaculaire belichting en dramatische show effecten, zijn de dansers, in adembenemende kostumering, een streling voor het oog.

Kaartverkoop start over 24 uur via Ticketpoint. De ‘Diamond Seats’ bevinden zich aan het podium en zullen alleen via vakantieveilingen te koop zijn. Andere kaarten zijn te koop vanaf €70,00 per persoon. Op de website www.musicalclassics.nl is meer te vinden over de kaartverkoop.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies