Stanley Burleson geblesseerd; zijn hamstring is gescheurd

Stanley Burleson is vrijdag geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer hij volledig is hersteld en tot die tijd neemt zijn understudy Christian Tanamal de rol van De Regelaar in Miss Saigon over.

Vrijdag is Stanley geblesseerd geraakt waardoor zijn hamstring is gescheurd. Zaterdagavond heeft hij de show nog wel kunnen spelen, door een aanpassing in de choreografie, maar zondag heeft hij op aanraden van de arts niet gespeeld. De komende tijd moet uitwijzen hoe lang de herstelperiode zal zijn.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies